Inschrijven voor een woning kan tot 10 december middernacht

Stappenplan

Fase 1

zomer 2018

In Fase 3 van Erf aan de Weide worden 25 woningen gerealiseerd, variërend van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, langgevelboerderijwoningen en vrijstaande woningen.

Schrijf je (opnieuw) in als belangstellende

zomer 2018

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen is het van belang dat je je (opnieuw) inschrijft als belangstellende via het inschrijfformulier.

Online start verkoop fase 3

5 december 2018

De woningen gaan vanaf 5 december 17.00 uur online in verkoop. Op die dag staan de verkoopstukken online en kun je je officieel inschrijven voor een van de woningen. Je hebt al eerder aangegeven naar welke woning je voorkeur uitgaat. Nu leg je die wens definitief vast. Ondertussen heb je natuurlijk al gekeken of je ook een hypotheek kunt krijgen voor jouw favoriete woning.

Nog niet helemaal zeker van je keuze?

8 december 2018

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over de woningen, de planning of andere zaken voordat je je definitieve keuze maakt. Daarom ben je van harte welkom tijdens het verkoopinformatiemoment. Wij zijn daar aanwezig om je vragen te beantwoorden en krijg je de verkoopbrochure mee. Het verkoopinformatiemoment is in het informatiecentrum Schuytgraaf Pallas Atheneplein 2, Arnhem. Je bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 13.00 uur. 

 

Inschrijven voor een woning

10 december 2018

De verkoop is gestart en de informatieavond is geweest. Misschien heb je het al gedaan, maar je hebt tot maandag 10 december middernacht de tijd om je in te schrijven voor de woning van jouw voorkeur. De inschijving geschied digitaal. Daarvoor dien je eerst een account aan te maken. 

Lees meer

Ben jij één van de gelukkigen?

11 december 2018

De woningen worden toegewezen. Ben jij één van de gelukkigen? Dan nodigen we je uit voor een verkoopgesprek. Je bespreekt je wensen, de opties die je graag wilt en je tekent de Koop- en Aannemingsovereenkomst. Je hebt nu nog een week bedenktijd.

Gefeliciteerd!

eind december 2018

Je hebt een nieuwe woning gekocht. Je maakt nu kennis met de Wooncoach. De wooncoach zal je verder in het traject begeleiden.

Een leuke tijd breekt aan

eind 2018 / begin 2019

Je bezoekt showrooms van keuken- en sanitairleveranciers en bekijkt de verschillende afbouw- en tuinklaar pakketten. Heb je je keuzes gemaakt, dan verloopt het offertetraject via je wooncoach. Jij hoeft alleen maar te kiezen.

Naar de notaris

april 2019

Is de omgevingsvergunning onherroepelijk, heeft Woningborg het plan geaccepteerd en is meer dan 70% van de woningen verkocht? Dan gaan de hypotheekstukken naar de notaris en maak je een afspraak voor de grondoverdracht en de hypotheekakte.

De eerste paal

mei 2019

De start bouw staat gepland voor mei 2019. Natuurlijk houden we je tijdens de bouw steeds op de hoogte van de vorderingen. Ook nodigen we je geregeld uit even te komen kijken op de bouwplaats.

Je huis is klaar!

begin 2020

Je huis is klaar. Je krijgt de sleutel en je kunt verhuizen. We wensen je heel veel woonplezier in Erf aan de Weide.