Een dorps wijkje met heel veel variatie

Een groen veld, waar in plukjes kleine buurtjes gaan verrijzen die allemaal een dorps karakter krijgen met veel variatie in woningtypen en architectuur. 

De online verkoop is gestart!

Inschrijven kan tot maandag 10 december middernacht

Vandaag (5 december) zijn vanaf 17.00 uur de 25 woningen van Erf aan de Weide fase 3 online in verkoop gegaan. De concept verkoopstukken staan online en je kunt je officieel inschrijven voor een van de woningen. Voordat je je definitieve keuze maakt heb je wellicht eerst nog wat vragen. Kom dan a.s. zaterdag naar de verkoopinformatie bijeenkomst in het informatiecentrum in Schuytgraaf. Je bent van harte welkom. 

Datum: 8 december verkoopinformatie bijeenkomst
Tijd: van 11.00 tot 13.00 uur
Locatie: Informatiecentrum Schuytgraaf
Adres: Pallas Atheneplein 2 te Arnhem

 

Inschrijven voor een woning kan tot maandag 10 december middernacht 

Van 5 t/m 10 december 2018 kun je je vervolgens officieel inschrijven voor een van de woningen. Deze inschrijving sluit op maandag 10 december 2018 middernacht! Dus zorg dat je op tijd bent. Een dag later worden de woningen toegewezen op basis van de voorkeuren die je hebt doorgegeven. De toewijzing geschiedt op enkele voorwaarden, waaronder een financiële check.

Stap 1: Ga naar je persoonlijke pagina
Stap 2: Vul alle gevraagde gegevens in
Stap 3: Onderteken het formulier en klik op verzenden

De toewijzing vindt plaats op 11 december. Vanaf 12 december zullen wij de eerste optanten kunnen berichten. Het moment van inschrijving is niet van belang, u heeft de tijd tot maandag 10 december middernacht.

 

Heb je nog geen account?

Heb je interesse in fase 3 van Erf aan de Weide en wil je straks extra kans maken tijdens het toewijzen van de woningen? Maar heb je nog geen account aangemaakt of wil je je eerder doorgegeven woonwensen aanpassen? Doe het dan snel. Dan kunnen wij je gericht op de hoogte blijven houden van de laatste ontwikkelingen. En misschien ben jij dan straks een van de gelukkigen die een woning krijgt toegewezen in Erf aan de Weide.

 

Maak een account aan