Erf aan de Weide fase 5

Fase 5

Uitverkocht!

In fase 5 van Erf aan de Weide komen 28 woningen, variërend van rij- en hoekwoningen tot tweekappers en een wel heel bijzondere Kop-hals-rompboerderij aan de Weide met vier woningen en daaraan geschakeld een royale vrijstaande woning.

Lees meer over start verkoop

Heel centraal

Na het succes van de eerste 4 fases van Erf aan de Weide is het nu tijd voor de ontwikkeling van fase 5. Deze fase vind je in de noordoosthoek van Buurt aan de Weide, een groene wijk in het zuiden van Schuytgraaf, vlakbij het winkelcentrum, de golfbaan, de sportvelden en op slechts 5 minuten rijden van de A50. Zo centraal woon je bijna nergens in het nieuwste stadsdeel van Arnhem.

Volop variatie
Elke woning in fase 5 is net weer even anders. Bijzonder is zonder meer de Kop-hals-rompboerderij aan de Weide met daarin vier fijne woningen met elk drie slaapkamers en een vrij-indeelbare zolder. De geschakelde vrijstaande woning biedt nog meer woonruimte, net als de 11 rijwoningen, 6 hoekwoningen en 6 tweekappers. Het zijn stuk voor stuk heerlijke gezinshuizen die compleet en energiezuinig worden gebouwd met vloerverwarming op de begane grond, een complete keuken met alle apparaten en een compleet uitgeruste badkamer. 


De woningen in het kort:

  • Voorzien van keuken met alle apparatuur

  • Complete badkamer met tegels en sanitair

  • Vloerverwarming op de begane grond

  • Gasloos (stadsverwarming) dus klaar voor de toekomst

  • Goed geïsoleerd, dus energiezuinig

 

Woningtypes

 

Rijwoningen

Tussenwoningen

Bwnrs 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 22, 25, 26 en 27

In Erf aan de Weide fase 5 heb je de keuze uit maar liefst 11 royale tussenwoningen die weer onderverdeeld zijn in twee typen. Type A met een langskap en Type B met een dwarskap, die net weer even groter is.
 

Bekijk woningen

 

Hoekwoningen

Bwnrs 1, 9, 21, 23, 24 en 28

Wonen op een hoek heeft altijd iets bijzonders. Zeker als je kiest voor één van de zes hoekwoningen in Erf aan de Weide fase 5. Ze zijn allemaal net weer anders en variëren in woonoppervlak van ca. 126 tot maar liefst 162 m2. Dat is groter dan een twee-onder-een-kapwoning!

Bekijk woningen

 

Twee-onder-een-kapwoningen

Bwnrs 10, 11, 12, 13, 14 en 15

Ben je toe aan een volgende stap in je wooncarrière, dan moet je zeker kennis maken met één van de zes twee-onder-een-kapwoningen in Erf aan de Weide fase 5. Ze zijn lekker royaal en hebben een aangebouwde grote stenen berging.

Bekijk woningen

 

Boerderij aan de Weide

Bwnrs 16, 17, 18, 19 en 20

Dit rijtje van vier woningen met daaraan geschakeld een zeer royale vrijstaande woning is zonder meer de kroon op fase 5. Het geheel oogt als een authentieke boerderij, maar het zijn toch echt vijf aparte woningen die allemaal net weer anders zijn.

Bekijk woningen

 

Impressie Erf aan de Weide fase 5

 

Interesse?
Je kunt je nu al aanmelden als belangstellende voor de woningen in Erf aan de Weide fase 5. Ga dan naar ‘aanmelden’ op deze site en volg de stappen. Heb je al een eigen online account voor Erf aan de Weide? Dan word je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden