Erf aan de Weide fase 5 - binnenkort in verkoop

Fase 5

In fase 5 van Erf aan de Weide komen 28 woningen, variërend van rij- en hoekwoningen tot tweekappers en een wel heel bijzondere Kop-hals-rompboerderij aan de Weide met vier woningen en daaraan geschakeld een royale vrijstaande woning. De start verkoop is gepland voor eind 2020 / begin 2021.
 

Heel centraal
Na het succes van de eerste 4 fases van Erf aan de Weide is het nu tijd voor de ontwikkeling van fase 5. Deze fase vind je in de noordoosthoek van Buurt aan de Weide, een groene wijk in het zuiden van Schuytgraaf, vlakbij het winkelcentrum, de golfbaan, de sportvelden en op slechts 5 minuten rijden van de A50. Zo centraal woon je bijna nergens in het nieuwste stadsdeel van Arnhem.

Volop variatie
Elke woning in fase 5 is net weer even anders. Bijzonder is zonder meer de Kop-hals-rompboerderij aan de Weide met daarin vier fijne woningen met elk drie slaapkamers en een vrij-indeelbare zolder. De geschakelde vrijstaande woning biedt nog meer woonruimte, net als de 11 rijwoningen, 6 hoekwoningen en 6 tweekappers. Het zijn stuk voor stuk heerlijke gezinshuizen die compleet en energiezuinig worden gebouwd met vloerverwarming op de begane grond, een complete keuken met alle apparaten en een compleet uitgeruste badkamer. 


De woningen in het kort:

  • Voorzien van keuken met alle apparatuur

  • Complete badkamer met tegels en sanitair

  • Vloerverwarming op de begane grond

  • Gasloos (stadsverwarming) dus klaar voor de toekomst

  • Goed geïsoleerd, dus energiezuinig

 

Interesse?
Je kunt je nu al aanmelden als belangstellende voor de woningen in Erf aan de Weide fase 5. Ga dan naar ‘aanmelden’ op deze site en volg de stappen. Heb je al een eigen online account voor Erf aan de Weide? Dan word je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

 

Voorlopige impressie Erf aan de Weide fase 5