Fase 4: Vrijstaande woningen

De drie vrijstaande woningen in fase 4 van Erf aan de Weide zijn echte smaakmakers. Ze vallen niet alleen op door hun royale maten, maar ook door hun kenmerkende architectuur met bijzondere accenten. Zo hebben de woningen op kavel 1 en 25 een mansardekap en een stoere schoorsteen. De combinatie van rood metselwerk, witte kleuraccenten en het donkere pannendak maken de twee woningen extra speciaal.

Maar het kan nog net even specialer. Dat ontdek je als je kennis maakt met de vrijstaande woning op kavel 13. Deze woning is gelegen aan het dorpspleintje en heeft een geheel eigen architectuur die doet denken aan de oude notarishuizen die je vaak in dorpen zag. Het vrijstaande bijgebouw maakt de woning helemaal compleet. Wordt het  je nieuwe werkplek, een hobbyruimte of heb je heel andere ideeën? Wij zijn heel benieuwd.

 

Bouwnummer 1

Bouwnummer 25

Bouwnummer 13

 

Gevels

 

Type I - Vrijstaande woningen

Bouwnummers 1 en 25
Klik op de plattegronden voor een vergroting

Oppervlak: ca.175 m2
Kavelgrootte: ca. 316 m2 (25) of 369 m2 (1)
Diepte tuin: ca. 8,4 m
Ligging tuin: oost of west
Uitvoering: 
Compleet met keuken voorzien van alle apparatuur, hangend sanitair en tegelwerk, uitbreiding begane grond met 1.2 meter, groot dakraam, buitenkraan en mantelbuis ten behoeve van elektra tuinverlichting.

Opties o.a.: Extra dubbele tuindeuren, omwisselen tuindeuren en pui, dubbele wastafel in badkamer, mogelijkheid tot plaatsing bad en keuze binnendeuren en deurbeslag.

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

 

Type J - Vrijstaande woning met bijgebouw

Bouwnummer 13
Klik op de plattegronden voor een vergroting

Oppervlak: ca. 215 m2
Kavelgrootte: ca. 368 m2
Diepte tuin: ca. 9,4 m (13 m breed)
Ligging tuin: noord
Special met: 
tuinmuren rondom, geïsoleerd bijgebouw, apart toilet op verdieping, extra grote slaapkamer met inloopkast

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

 

Meld je aan!