Erf aan de Weide Schuytgraaf fase 4

Fase 4

In fase 4 van Erf aan de Weide worden 25 woningen gerealiseerd, variërend van rij- en hoekwoningen tot tweekappers en drie vrijstaande woningen. Elke woning is uniek, maar extra bijzonder zijn de hoekwoning en de statige vrijstaande villa met een bijgebouw aan het dorpspleintje. De ideale plek voor je hobby, kantoor of salon aan huis.

Elke woning is net weer even anders. Door de gebruikte gevelstenen, een opvallende schoorsteen, een mansardekap of zinken dak. Maar ook door hun afwisselende inhoudsmaten, indelingen en ligging in het plan. Natuurlijk worden ze allemaal zo compleet en energiezuinig mogelijk gebouwd met vloerverwarming op de begane grond en een complete keuken met alle apparaten, sanitair en tegels. 14 september jl. zijn de woningen in fase 4 in verkoop gegaan. Inschrijven voor een van de woningen kan via je eigen online account. Lees hier hoe dit precies in zijn werk gaat.

 

Bekijk het actuele aanbod

 

 

Hoek- en tussenwoningen

Type A t/m E

Bekijk

Twee-onder-een-kapwoningen

Type F t/m H

Bekijk

Vrijstaande
woningen

Type I en J

Bekijk

 

 

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in Erf aan de Weide fase 4 en wil je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen? De verkoop is gestart! Schrijf je in voor een woning via je eigen online account.
 

Meld je aan

 

 

Gevels

Bekijk het actuele aanbod

 

Brochure