Er is altijd wat te beleven in Schuytgraaf

Erf aan de Weide ligt middenin Schuytgraaf. De nieuwste wijk van Schuytgraaf is volop in ontwikkeling en is een geweldige plek om te wonen, te leven en te ontdekken. Alle voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand, de natuur begint in je achtertuin en wil je verder weg, dan ligt de wereld aan je voeten vanaf station Arnhem Zuid.

 

De Buitenplaats
De Buitenplaats is een unieke boerderij waar altijd wel wat te beleven valt. Geniet van een kopje koffie in het Lunchcafé of op het terras. Of neem een kijkje in de zeepmakerij, het kunstatelier of de kaarsenmakerij. Verder is er een speeltuin, een kinderboerderij, een boomgaard en moes- en kruidentuinen waar je kunt wandelen. Kortom, er is genoeg te doen voor jong en oud!

 

Omnibus
Het multifunctionele centrum van Schuytgraaf vormt het hart van de wijk. Er zijn drie basisscholen, een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang gevestigd. Daarnaast is er een moderne sporthal, het gemeentelijk infocentrum en een medisch centrum.

 

Winkelcentrum
In het winkelcentrum van Schuytgraaf kun je terecht voor al je boodschappen. Er zijn een Albert Heijn, HEMA en Etos. Maar ook een opticien, bakker, slager, Primera, bloemenkiosk, snackbar en een Ter Stal. En het winkelcentrum gaat in de toekomst nog verder uitbreiden.

 

Sport en voortgezet onderwijs
In Schuytgraaf kun je voetballen bij de Arnhemse Boys, judoën, volleyballen, tennissen en meer. Hockeyclub HCM Arnhem ligt op fietsafstand en dankzij de Rivers International School en de geplande bouw van het nieuwe Lorentz Lyceum naast het station, is Schuytgraaf een geweldige plek om op te groeien.

 

Station Arnhem Zuid
Het Station Arnhem Zuid ligt op nog geen 10 minuutjes wandelen van Erf aan de Weide. Vanaf hier ben je met de trein zo in Arnhem Centrum, Elst, Nijmegen, Zutphen of Utrecht.